Приватне акціонерне товариство "Слов’янський машинобудівний завод"

Код за ЄДРПОУ: 01412377
Телефон: (06262) 2-63-42
e-mail: marketing@smz.ua
Юридична адреса: вул. Світлодарська, 65, м. Слов"янськ, Донецька область, 84100
 
Дата розміщення: 26.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 18.04.2016
Кворум зборів** 6408450
Опис Опис Порядок денний загальних зборiв акцiонерiв затверджено Наглядовою радою. Пропозицiй, щодо порядку денного не надходило.
Порядок денний загальних зборiв
(перелiк питань, що виносяться на голосування)
1. Обрання лiчильної комiсiї.2. Обрання голови та секретаря загальних зборiв.З. Затвердження регламенту роботи зборiв.4. Про затвердження звiту голови правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi ПАТ «Слов'янський машинобудiвнiй завод» за 2015 рiк.5. Про затвердження звiту Наглядової ради за 2015 рiк.6. Про затвердження висновку Ревiзiйної комiсiї за 2015 рiк.7. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту виконуючого обов’язки голови правлiння, звiту Наглядової ради, висновкiв Ревiзiйної комiсiї.8. Затвердження рiчного звiту ПАТ «СМЗ» за 2015 рiк.9. Затвердження розподiлу прибутку та збиткiв товариства за 2015 рiк з урахуванням вимог,передбачених чинним законодавством України.10. Переобрання членiв Наглядової ради.
11. Змiна типу Товариства з публiчного на приватне, та приведення всiх документiв Товариства (Статуту, Положень та iнше) у вiдповiднiсть до дiючого законодавства.
12. Про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом одного року.13. Питання, запропонованi до розгляду акцiонерами.
Заслухавши i обговоривши питання порядку денного, винесенi на загальнi збори акцiонерiв, збори вирiшили:
1. Обрати лiчильну комiсiю загальних зборiв ПАТ «Слов'янський машинобудiвний завод» у наступному складi: Голова комiсiї – Голубятников С.В., члени комiсiї – Записна О.I., Петрова Н.М.
2. Обрати Головою загальних зборiв ПАТ «Слов'янський машинобудiвний завод» 18.04.2016 року: Андрiанову О.В., секретарем загальних зборiв ПАТ «СМЗ» 18.04.2016 року: Петрову Н.М.
3. Затвердити наступний регламент проведення загальних зборiв ПАТ«СМЗ» 18.04.2016 року: по питанням 4,5,6,8,9, 10, 11 порядку денного час доповiдi до 10 хв. По iншим питанням порядку денного час доповiдi до 5 хв. Виступи по обговоренню доповiдей до 3 хв. Збори планується провести за двi години без перерви. Заявки на виступи по питанням порядку денного подавати секретаревi зборiв письмово.
4. Затвердити звiт голови правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi ПАТ «СМЗ» за 2015 рiк.
5. Затвердити звiт Наглядової ради за 2015 рiк.
6. Затвердити висновки Ревiзiйної комiсiї за 2015 рiк.
7. Прийняти до уваги звiт голови Правлiння, звiт Наглядової ради, висновки Ревiзiйної комiсiї.
8. Затвердити рiчний звiт ПАТ «СМЗ» за 2015 рiк
9. Прибуток за 2015 р. розподiлити у наступному виглядi:
Резервний фонд 5% чистого прибутку;
Фонд розвитку виробництва 85% чистого прибутку;
Фонд соцiального забезпечення 10% чистого прибутку

10. Не припиняти достроково повноваження Наглядової ради Товариства у складi:
Голова наглядової ради – Придворов Вадим Анатолiйович
Члени наглядової ради – Пахомов Олександр Олександрович, Чаплик Iгор Васильович, Андрiанова Ольга Валерiївна, Андрiанова Свiтлана Миколаївна.
11. Доручити Наглядовiй радi Товариства створити Комiсiю з розробки та узгодження проектiв Статуту, Положень до яких потрiбно внести змiни у зв’язку з набранням чинностi змiн у ст.5 Закону України «Про акцiонернi товариства», у вiдповiдностi з Законом України «Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв» вiд 07.04.2015 року.
12. Надати попереднє схвалення значних правочинiв вартiсть яких перевищує 25% вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття такого рiшення, а саме:
1. кредитнi договори (кредитнi лiнiї), наданi для забезпечення дiяльностi товариства та пiдтримання виробництва;
2. договори пов’язанi iз наданням товариству кредитних коштiв (гарантiя, договiр поруки, договiр застави, iпотечнi договори);
3. договори пов’язанi iз забезпеченням обов’язкiв товариства, як постачальника (продавця), у тому числi гарантiї;
4. договори постачання, або купiвлi продажу продукцiї та матерiалiв тощо, у яких товариство виступає у якостi постачальника чи продавця.



___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.